دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۸۹۲۴
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷
به گزارش دیباچه، نخستین نشست خبری «سعید خندق آبادی » مدیرعامل موسسه  هنرهای تصویری سوره در تالار « امیرحسین فردی » حوزه هنری ،صبح امروز 2 مهر با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

اولویت «سوره» محتواست،نه فروش 

« خندق آبادی » با تاکید بر محتوای انقلابی موسسه هنرهای تصویری سوره گفت: هدف ما حمایت از آثار دفاع مقدس و آثار مطابق با ارزش های انقلاب اسلامی است،که خانواده ایرانی بتواند در کنار اعضای خود آن را تماشا کند.
وی افزود: نمی شود صرفا فیلم انقلابی تولید کرد زیرا بعضا فروش پایینی دارند،باید فیلمهای پرفروش و کم حاشیه هم توزیع خانگی کنیم. بنظر شما اگر اولویت ما فروش بود نمی توانستیم به سمت سریال ها و فیلم های سینمایی زرد و بی محتوا برویم که صرفا بر روی خیانت و مسائل جنسی تمرکز کرده اند؟
 
خودکفا هستیم

مدیرعامل موسسه هنرهای تصویری سوره درباره مستقل بودن موسسه گفت: یکی از اهمیت های موسسه سوره «خودکفایی» است،ما با رانت و بودجه دولت فعالیت نمی کنیم،موسسه ما بدون هرگونه حمایت دولتی بکار خود ادامه می دهد. صرفا از درآمد خرید و فروش این سالها توانستیم حدود چهارصد میلیون تومان سود حاصل از فیلم داشته باشیم،در صورتی که فیلم های دفاع مقدسی برایمان سودی ندارند بلکه زیان هم دارد.

برترین آثار 97 را خریدیم

خندق آبادی درباره چالش های پیش روی موسسه گفت:با این اوضاع و شرایط بد اقتصادی توانستیم رایت 50درصد آثار سینمای ایرانی در سال 97 را خریداری کنیم. آثاری مانند: لاتاری،تنگه ابوقریب،به وقت شام،فیلشاه،هزارپا و...؛ما به سلیقه مخاطبان احترام میگذاریم.

چرا DVD  نمایش خانگی گران شد؟

خندق آبادی در ادامه نشست خود،درباره علل گرانی دی وی دی نمایش خانگی گفت:به علت کمبود  واردات مواد اولیه سی دی،با قیمت روزافزون دلار و بالارفتن قیمت مقوای مصرفی بر پوشش سی دی ،مجبور شدیم برای جلوگیری از ورشکستگی ،قیمت هارا در تهران به 10 هزارتومان و در شهرستان ها به 8 هزارتومان برسانیم.
وی افزود: هر دی وی دی برای ما 6 هزارتومان هزینه دارد،که هزارتومان مغازه دار بر میدارد.تهیه کنندگان هم حق رایت را افزایش دادند ،در این صورت ماهم مجبوریم قیمت را افزایش دهیم.
مدیرعامل موسسه هنرهای تصویری سوره اضافه کرد: از طرفی هم VOD  و موسسات تصویری افزایش قیمت نداشته اند و اینگونه کار ما سخت تر شده است.
در وزارت ارشاد 28 مورد موسسه ویدئویی ثبت شده است که اکنون تنها 6 تا از آنها فعالیت مستمر دارند.ارشاد قبلا از توزیع هر 3تا فیلم ایرانی،پروانه نمایش یک انیمیشن خارجی را می داد که الان به دلیل برجام و تحریم ها ،آن هم قطع شده است .
خندق آبادی در ادامه تصریح کرد:ما خیلی سعی کردیم قیمت ها را افزایش ندهیم،ولی قیمت کاغذمتناسب با دلار افزایش زیادی داشته است.به همین دلیل هزینه بسته بندی محصولات به شدت افزایش یافته ،قیمت مواد اولیه پلی کربنات برای ساخت و تولید دیسک های آثار متناسب با قیمت دلار،چندبرابر شده است.

در نشست خبری مدیرعامل موسسه «هنرهای تصویری سوره» مطرح شد:

چرا افزایش قیمت DVD ها به سود پخش کننده ها نیست؟

مدیرعامل موسسه هنرهای تصویری سوره درباره قیمت رایت گفت: قیمت رایت فیلم ها ثابت نیست،هرفیلمی بر مبنای فروش سینما ،قیمت رایتش هم متغیر است.بین 8 تا 10 درصد از قیمت فروش فیلم را باید پرداخت کنیم. درسال گذشته پانزده میلیارد تومان هزینه رایت کردیم.البته با توزیع فیلم پرفروش «لاتاری» «به وقت شام» یک بسته برای جایگاه تبلیغات شرکت های صنعتی با قیمت جزئی در نظر گرفتیم تا بخشی از این هزینه ها برگردد.
وی افزود:از سال 90 تا کنون 76 تا فیلم ارزشی و دفاع مقدسی عرضه بازار کردیم.«دارکوب»«به وقت خماری» و «تنگه ابوقریب»تا 2 الی 3 ماه آتی وارد شبکه نمایش خانگی می شود.

«خندق آبادی» در پاسخ به خبرنگار دیباچه درباره تعداد فروش فیلم «قلب سفید قاصدک ها» گفت: این فیلم به تهیه کنندگی آقای علی روئین تن بود که در اواسط فیلم به مشکل بودجه برخورد،به همین دلیل سرمایه گذاری اندکی کردیم و 20 هزار نسخه وارد بازار شد که حدود 12 هزار از آن بفروش رفت.ما برای فروش فیلم،عکس خانم ماه چهره خلیلی را برجلد زدیم تا فروش بیشتری کند.

چشم انداز و سیاست های آتی سوره

خندق آبادی درباره اهداف آتی سوره گفت: یکی از شکست های ویدئو رسانه های دیگر عدم انطباق خودشان با تکنولوژی های روز و عدم توسعه مخاطبان خود بوده ولیکن موسسه هنرهای تصویری سوره همیشه سعی بر توسعه مخاطبین خود داشته و در این راستا تلاش های بسیاری انجام داده است و انشاالله تمام تلاش خود را برای راه اندازی VOD  تا پایان سال 97 داریم که این سیستم هرچه سریع تر راه اندازی شود.

گزارش از : مهدیه بهارمست


منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳